keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Volvo Suursaari race 2011 - valmistautumista

Puhelinkuulumisten perusteella ylihuomenna alkavan kisan sävelet eivät ole vielä aivan täysin selvät. Ilmoittautuminen on tehty, tällä kertaa LYS1 -luokkaan. Uuden mittatodistuksen mukaan LYS -mittaluku on 1,41. Näillä mennään.

Maanantai iltana pohdittiin vielä puhelimessa mitkä purjeet vaativatkaan huoltoa, mitä näitä nyt syksyllä miettimään kun vielä ehtii. Se tuntuu olevan Viron puolella etuna, että purjeneulomot toimii todella lyhyelläkin varoitusajalla, toisin kuin näin ruuhka-aikoina täällä suomessa.

Viime kauden purjeongelmia
Vakiomiehistöstä Anssi ja Esa ovat joukostamme poissa, tämän kisan. Saas nähdä kuka Anssin saappaisiin keulakannelle siirtyy?? Veneen saapuminen Tallinnasta Helsinkiin oli vielä ainakin maanantaina mietinnässä, mutta sieltähän se tulee kun ajetaan=). Ruotsin pojista toivottavasti ainakin osa pääsee Rollen avuksi venettä siirtämään.

Keleissä ei ainakaan viimeisten ennusteiden mukaan pitäisi olla valittamista. Tuulta toki saisi meille on reilusti enemmän mutta näihin tuuliennusteisiin ei kovasti vielä ole luottamista. Seurataan siis tilannetta ja katsotaan perjantaina tarkemmin missä mennään, onko vene ja miehitö samassa paikassa ja ajoissa lähtölinjalla.

Volvo Suursaari Race 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti